Trenditional House Logo
 
 
 
 
 
 
 
 
071540611
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me traditë dhe shije

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Per Ne

 
 
Trenditional House u themelua në Mars 2021, si rezultat i një ideje të mirëmenduar. Ideja ishte të ofronim një vend, ku të gjithë qytetarët do të ndjehen komfort dhe rehat, do të shijojnë ushqimet tona tradicionale dhe moderne. Nga mëngjeset e lehta dhe të shëndetshme, deri tek darkat e begatshme, ashtu siç i do tradita jonë.

Përveç stomakut, thonë që duhet të ngopësh edhe syrin, andaj në ambientin tonë të brendshëm kemi vendosur edhe këndin antik me pamje të vjetra të qytetit, ku ju mund të shijojni Kaçamakun e shoqëruar me kos dhensh, Piten e Misrit, Flijat e pjekura në Saç dhe shumë ushime të tjera.
 
 
 
Trendi dhe Tradita janë motoja jonë, kurse Kualiteti ështe synimi ynë!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Menu