+389 71 540 611 Mon-Sat: 08:00 - 00:00PM

Me traditë dhe shije

Contact

Per Ne

Trendi dheTradita janë motoja jonë, kurse Kualiteti ështe synimi ynë!

  • Trenditional House u themelua në Mars 2021, si rezultat i një ideje të mirëmenduar. Ideja ishte të ofronim një vend, ku të gjithë qytetarët do të ndjehen komfort dhe rehat, do të shijojnë ushqimet tona tradicionale dhe moderne. Nga mëngjeset e lehta dhe të shëndetshme, deri tek darkat e begatshme, ashtu siç i do tradita jonë.
  • Përveç stomakut, thonë që duhet të ngopësh edhe syrin, andaj në ambientin tonë të brendshëm kemi vendosur edhe këndin antik me pamje të vjetra të qytetit, ku ju mund të shijojni Kaçamakun e shoqëruar me kos dhensh, Piten e Misrit, Flijat e pjekura në Saç dhe shumë ushime të tjera.

Why Us

Pse na zgjodhet ne

01
Kaçamak at Trenditional House
02
Crispy Burrito in Trenditional House
03
A video you can taste...

Kontaktoni

Na kontaktoni

Vendndodhja:

Illindenit 18-a Tetove

Orari i hapur:

E hënë - e shtunë:
08:00 AM - 00:00 PM

Telefon:

+389 71 540 611

Loading
Your message has been sent. Thank you!